Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Diváci si zajisté Filipa Jankoviče pamatují z druhé řady show Česko hledá SuperStar, kde se probojoval až mezi dvanáctku finalistů. Od těch časů už ale uběhlo deset let a v Talentu se od něj zpěvu nedočkáme.

Filip to sice v SuperStar dotáhnul až na osmé místo, a nechal tak za sebou dokonce i muzikálovou hvězdu Míšu Noskovou (41), ale záhy zjistil, že jeho předností je tanec, a s kariérou zpěváka skoncoval. Pohybově nadaný Slovák se dokázal prosadit i v zahraničí, a nyní své umění předvede i porotě Talentu. S obyčejným tancem by ovšem v soutěži nikoho neohromil, a od konkurence se tak odlišil botami na jehlových podpatcích, které mu rozhodně nepřekážejí.

V Talentu už jde do tuhého a ze sobotního Velkého třesku vzejdou ti nejlepší soutěžící, kteří se ve středu 18. listopadu střetnou v semifinále, které bude k vidění na webu Talentu. Pokud ovšem Filip, jehož vystoupení najdete na videu, získá divokou kartu jednoho z porotců, může se objevit rovnou ve Velkém finále, jímž pátá řada Talentu vyvrcholí příští sobotu.

Reklama

Další články

Načítám