Hlavní obsah
Článek

Telenovela plná šokujících zvratů, pádů a návratů okolo bezkonkurenčně nejpikantnější osoby českého showbyznysu Ivety Bartošové (†48) pokračuje a nabírá pořádné grády! Jak se Super.cz podařilo zjistit, zpěvačka se těsně před návratem z Itálie a následnou vážnou autonehodou zhroutila kvůli hádce svého milence Domenika Martucciho (47) s matkou. A co víc. Z neustálého sledování svého pražského domu novináři viní svou lásku a nechce ho k sobě pustit do domu!

"Pohádali se již v Itálii. Proto Domenico odjel dřív a ona pak o dva dny později. Iveta ho nechce teď pustit k sobě domů, nemluví spolu," uvádí zdroj z velmi blízkého okolí Ivety. A jak na to reagoval údajně odvrhnutý milenec zpěvačky? "Máte poměrně přesné informace. K problémům v Itálii skutečně došlo. Ivetě se nelíbilo, že služka kromě klasického uklízení leze i do zásuvek k jejím osobním věcem a také vysypává koš. Bála se, že by tam mohla hledat kondomy. Proto mě poprosila, ať péči o naše apartmá omezí. Když jsem to pak řekl matce, ta se podivila, že je to přece práce té služky. Říkala mi to klidně, jenže vám Čechům naše zvýšené hlasy a dramatická gestikulace hned připadají jako hádka na život a na smrt. Iveta z toho proto byla špatná. Měla pocit, že s ní má moje matka problém," uvádí italský hrabě. Krátce na to se sebral a odjel do Prahy a Iveta po vlastní ose dva dny poté. A že spolu teď nejsou?

"Potřebuje být sama. Sehnal jsem jí padesát dobrovolníků, kteří by se o ni postarali, ale odmítá je k sobě pustit. Se mnou ale docela komunikuje. Tuhle mě ale překvapila, když mi zavolala a přikázala mi, abych odvolal paparazzi. Přitom já nejsem majitel žádných novin," krčí rameny neviňátko Domenico. Bartošová mu podle našich informací vyčítá, že právě on si sezval do Itálie řadu novinářů a proto zpěvačka neměla klid na relaxaci. A navíc se jí prý nelíbí ani to, že s médii často a rád čile komunikuje.

A jak to bude s ním a Ivetou dál? "Všichni mi říkají, že když někdo nechce pomoci, nemá smysl, aby se s ním zůstávalo. Já ale vydržím. Pokud se dřív nezblázním," dodává Domenico Martucci.

Reklama

Další články

Načítám