Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snížili jsme ceny u 4 000 kusů nábytku až o 67 % a společně s vámi pomůžeme dětem postiženým mozkovou obrnou k lepšímu životu. Máme pro vás třeba prostornou sedačku už za 9 990 Kč, kompletní dětský pokoj za 8 890 Kč a pozor, moderní obývací stěnu jen za ohromujících 3 890 korun. Ušetřete tisíce a přispějte zároveň na dobrou věc. Speciální dobročinná slevová akce u MT-nábytek.cz trvá jen pár dnů!

Romantika, jakou jste ještě nezažili. Rozsviťte si obývací stěnu s obrovskou slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úplně novou dimenzi bydlení zažijete ve společnosti obývací stěny Sigma 1, kterou teď navíc koupíte za neuvěřitelně nízkou cenu. Potěší vás široký televizní stolek nebo odolný povrch, který hned tak něco nezničí a nemusíte se starat o jeho údržbu. Pověstnou třešničkou na dortu pak je možnost vnitřního LED osvětlení prosklených skříněk. Super nabídka. Dříve za 11 631 Kč.

S úsměvem a bez bolestí zad. Na této posteli si vaše tělo přes noc opravdu odpočine

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dejte sbohem namoženým zádům a bolestivým kloubům. Na čalouněné posteli Justina se vyspíte pohodlně a zdravě. Podle potřeby si vyberete ze 2 rozměrů ložné plochy a ze 44 barev a vzorů potahu čalounění. Postel unese i pořádného chlapa, ukrývá objemný úložný prostor a díky polohovatelným roštům vám poskytne dokonalé pohodlí. Nenechte si ji za tuto cenu ujít. Dříve za 11 629 Kč.

Potkávejte se u parádního jídelního setu. Protože společné stolování utužuje rodinné vztahy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udržujte si doma rodinnou pohodu nejen ve svátky, ale i ve všední dny. Pomůže vám k tomu jídelní set Elmar, u kterého se pohodlně nají 6 lidí. Bytelnou konstrukci z bukového dřeva doplňuje rozkládací deska stolu ze snadno udržovatelného lamina. Na výběr máte z 9 barev moření dřeva a 14 barev a vzorů potahů židlí z pevné látky nebo ekokůže. Tak dobrou chuť! Dříve za 9 115 Kč.

Připravená v každou chvíli. Z pohovky během okamžiku uděláte prostorné lůžko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řešíte problém s nedostatkem místa v domácnosti? Díky čalouněné pohovce Helena si z jednoho pokoje uděláte obývák i ložnici. Okamžité rozložení, výběr potahu z látky nebo ekokůže, spousta barev nebo vnitřní úložný prostor, to jsou jen některé přednosti pohovky, kterou teď dostanete za mimořádně výhodnou cenu. Nezmeškejte skvělou příležitost. Dříve za 7 349 Kč.

Udělejte o Vánocích radost sobě i nemocným dětem. Speciální slevy nábytku pro dobrou věc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za každý váš nákup u MT-nábytek.cz v hodnotě vyšší než 3 000 korun dáme poměrnou částku bokem a za výslednou sumu vybavíme novým nábytkem domov LILA v Otnicích pro děti postižené mozkovou obrnou. Abychom akci ještě více podpořili, zlevnili jsme pro vás během těchto dnů 4 000 modelů nábytku o 26, 45, ale i 67 %. Ušetřete tisíce korun a pomozte tím nemocným dětem k lepšímu životu. Nemáte peníze v hotovosti? Nakupte na splátky, dostanete je zdarma. Akce končí 25. listopadu.

Další články

Načítám