Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Laboratoř růstových regulátorů v Olomouci si připisuje v posledních letech jeden úspěch za druhým. Zlomový objev ze světa rostlin přinesl na globální trh včetně toho českého krém Pyratine obsahující unikátní látky, které zpomalují stárnutí buněk. Pleť díky nim zůstává projasněná, hebká a mladší. Vrásky jsou výrazně redukovány.

Ani botox, ani kaviár, za vším hledej rostliny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již řadu let vědci sledují látky cytokininy, které v rostlinné říši zabraňují mimo jiné stárnutí rostlinných pletiv. Vědcům v Olomouci se podařilo vytvořit odvozenou sloučeninu, která má pozitivní vliv rovněž na regeneraci lidských buněk. Klíčové pro výzkum bylo, že se podařilo prokázat antioxidační účinky a schopnost ničit volné radikály. Unikátní účinná látka se dvěma patenty se stala základem krému Pyratine.

Pyratine redukuje i hluboké vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. V souladu s přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla série testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti již během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova, v USA dříve jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky.

Šetrný k citlivé pokožce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U krémů Pyratine byly prokázány proti-zánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dní používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine. Stejný účinek krému Pyratine potvrzují rovněž tisíce českých a slovenských zákazníků.

Pyratine léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky Pyratine prošly řadou nezávislých klinických studií, které potvrdily účinnost v boji proti růžovce. Velmi pozitivní účinky však hlásí zejména samotní zákazníci. Pyratine eliminuje všechny tři základní projevy růžovky: Výrazné zarudnutí kůže, aknózní léze a rovněž pavoučí žilky. Pyratin XR lze k léčbě růžovky používat zcela bez omezení. Díky unikátnímu složení je možná dlouhodobá aplikace bez vedlejších účinků.

Češi si Pyratine zamilovali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine sbírají pozitivní ohlasy a recenze napříč světem a velmi oblíbené jsou také v Česku. Eva například o Pyratinu napsala: „Podle mé zkušenosti je krém výborný. Mám citlivou pleť, takže spoustu krémů, i dražších, nemohu používat. Pro mne je velikou výhodou i to, že krém je pouze jeden (noční + denní). Krém začala používat i moje dcera a je také velice spokojená.“

Další články

Načítám