Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Hřebíčková se před čtyřmi měsíci stala maminkou. Otcem jejího chlapečka je herec Matěj Dadák. Krásné blondýnce ze seriálu Svatby v Benátkách a Přístav mateřství evidentně prospívá, protože je snad ještě půvabnější než před porodem.

V krátkých rudých šatičkách dorazila Hřebíčková na křest knížky Jak přežít v kostce, což je bohatě ilustrovaná příručka dětských rad, jak přežít svět dospěláků. A moc jí to slušelo! Hřebíčkovou prý knížka Sylvy Vespalcové a ilustrátorky Petruccye ihned zaujala a některými rady předškoláků se prý bude v budoucnu řídit.

„To je pravda. Jsou to dětská moudra, kterým se malí čtenáři smát nebudou, protože jsou pro ně naprosto normální a běžná. My dospělí se možná pousmějeme a trošku se i nad nimi zamyslíme. Mě třeba zaujal postřeh, že když nemáš vůbec nic, můžeš tak akorát umřít, anebo se jít vyčůrat, což je zajímavé a pravdivé. Vždycky, máte-li dilema, jsou minimálně dvě možnosti řešení a rozhodnutí je na vás. Fakt se mi ta knížka líbila, pobavila a přinesla dobrou náladu. Myslím si, že dětem by se mělo mnohdy víc naslouchat, než je to běžné,“ řekla Petra Hřebíčková, která zářila jako sluníčko. Role maminky jí zkrátka svědčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám