Hlavní obsah
Článek

Naše touha dozvědět se něco o novinkách příštího roku byla neukojitelná. Byli jsme tak otravní, že si designéři trhali vlasy a nakonec podlehli. A tady je máme. 5 žhavých kousků, které se měly představit až v lednu. Pro vás s 58% slevou!

Jemnější než kdy dřív

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak dlouho se vymýšlelo, šilo, přešívalo 100x jinak, až se na svět vyklubalo ve vší své dokonalosti povlečení z mikrovlákna Erongo. Spát v něm je tak neskonale úžasný pocit, jako když prvně držíte své narozené dítě. Vyzkoušejte ho sami!

Kostky jako nesmrtelný trend

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to jako šílenství. Posedlo už celé národy. Japonci dokonce nechávají stříhat své psy do kostkovaných vzorů. I proto má povlečení Essex své místo na výsluní. Zubí se na nás ve vší své pýše a geometrii. Navíc se díky speciální úpravě nemusí žehlit. Uznejte sami, s 58% slevou mu prostě nejde odolat.

Elegance nikde nevyjde z módy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letos na nás sice se svými zvířecími vzory vlítla vlna divočiny, ale ač měla hodně ostré lokty, elegance se jen tak z předměstí slávy nenechá vystrnadit. Povlečení Brokenhill je tomu důkazem. Jednoduché vzory a teplé barvy, to jsou jeho přednosti. Je jako gentleman v lakýrkách. Všichni by s ním chtěli usínat!

Fialová nám nedá spát ani další rok

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to pěkná potvůrka takhle barvička. Zcela si nás omotala kolem prstu. Čert nám jí byl dlužen. Ale můžeme si říkat, co chceme, stejně ji zbožňujeme. Postele už se třesou nedočkavostí na další kousek v jejích odstínech, kterým je povlečení z 100% bavlny Maitland. Skočte do něj jako první!

Závan orientu do našich ložnic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už byl nejvyšší čas to trochu okořenit. Naláká nás orient svými skvostnými barvami, exotickými vzory a precizním zpracováním, nebo mu hrdě odoláme? Nám stačil jediný pohled na povlečení Broome a víme, že snažit se nepodlehnout je marné. Designéři nás zase dostali. Nadělte si ho s 58% slevou pod stromeček!

Další články

Načítám