Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Za pár týdnů, možná dnů, přijde zima a je třeba se na pravidelně opakující skutečnost připravit, abychom nebyli plískanicemi a sněhem zaskočeni. Dárky z Moiry jsou vhodná volba pro všechny druhy činností ve volné přírodě, ve městě, ale i doma, třeba u praskajícího krbu. Vyberte si z novinek značky Moira.

Tradiční vlna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tradičním vláknem je od nepaměti vlna. Dnes se používá vlna ovcí plemene Merino, které mají velmi jemnou vlnu s vysokou schopností prodyšnosti a izolace. Je to vlna s jemností vláken 16 mikronů, a proto se z ní dá upříst velmi jemná příze. Každý máme jinou vnímavost pokožky, a tak někoho může i takhle jemné vlákno škrábat. A tady pomůže kombinace s moderním vláknem Moira, takže výsledkem je pletenina s vysokou termoizolací, prodyšností, rychlým odvodem potu a hlavně neškrábe a nekouše.

I ve funkčním prádle můžete vypadat sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měkce přiléhavé střihy, netradiční módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény materiálů, komfort užívání, snadná a levná údržba, to je současné funkční prádlo Moira. Zkuste jeho pohodlí. Je vhodné pro sport, ale i pro běžné denní nošení. Uvidíte, že budete nadšení.

Moira vždycky zahřeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když opravdová zima ještě není, dobrá čepice je vhodná již teď. Kombinace ovčí vlny Merino a vlákna Moira vám poskytne opravdový komfort. Odvede přebytečnou vlhkost a udrží správnou teplotu. Vyberte si barvu a fazonu z novinek pro letošní zimu.

Pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblékání začíná spodním prádlem, revoluční anatomické řešení boxerek přináší mužům dosud nepoznané pohodlí. Prostorová vazba, dokonalý design a hlavně - dokonalý komfort i při největší fyzické zátěži oceníte při běžném denním nošení, jízdě autem a při všech sportech.

Moira zahřeje i v noci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní úplet z vláken Moira, volně přiléhavé střihy a barevná pestrost jsou základem pro letošní zimní kolekci dámských a pánských pyžam. Použitý materiál na bázi funkčních pletenin zaručuje dokonalý odvod tělesné vlhkosti a tepelnou stabilitu po celou noc. Pyžama jsou ve dvou gramážích úpletů – pro teplejší a chladné prostředí.

Další články

Načítám