Hlavní obsah
Článek

Dle amerického výzkumu veřejného mínění prováděného před loňskými Vánoci organizací Consumer Reports National Research Center patří k nejméně chtěným dárkům nenápadité levné dárky. Pokud se chcete dozvědět, co nekupovat a kde vzít peníze na zajímavější vánoční překvapení, přečtěte si náš článek.

5 nejhorších dárků pod stromečkem a návod, jak se jim vyhnout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli si myslíte, že láhev alkoholu je to pravé, co na Štědrý večer ocení váš dědeček, jste na velkém omylu. Dle výzkumu veřejného mínění k nejméně chtěným dárkům patří nenápadité levné dárky. Celkem 25 % respondentů z celkového počtu 1500 dotázaných uvedlo, že právě alkoholový dáreček rozhodně nechtějí dostat. V pomyslné špičce žebříčku se dále umístily květiny, domácí dekorace (13 %), knihy (8 %) a kuchyňské potřeby (7 %). Jak ale sehnat peníze na pořádné dárky, elektroniku, dovolené či šperky? Řešením může být Vánoční půjčka.

Vánoční půjčka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na drobný šperk nebo tablet vám může stačit 4 500 Kč i méně. Pokud zrovna z prosincové výplaty nebudete schopni ušetřit, můžete jednoduše využít Vánoční půjčku. Termín pro vrácení nižší formy půjčky (do 4 500 Kč) je maximálně 30 dnů. Ihned po schválení jsou peníze odeslány na účet. Pokud chcete opravdu vyrazit dech například exotickou dovolenou, můžete vyzkoušet půjčku až do 170 000 Kč. Délka splácení je volitelná v širokém rozmezí 12 až 84 měsíců. Zažádat o půjčku můžete jednoduše online. Jedinou podmínkou je věk 18 let, české občanství a pravidelný příjem. I když si půjčujete vyšší částku, je žádost stejně jednoduchá jako u menší půjčky. Půjčit si na krásné Vánoce nikdy nebylo snadnější.

Další články

Načítám