Hlavní obsah
Článek

Mistr světa v aerobiku, fitness trenér David Huf už je pod čepcem. V Modřanech na lodi Port 62 si řekli "Ano " s dlouholetou přítelkyni Danielou Junkovou. Nádherná brunetka pyšnící se kyprými tvary se vdala za Davida po pětileté známosti.

Danielu přivedl před oltář jejich čtyřletý syn David. „Svatba je dílem Daniely, která ji připravovala několik měsíců a rozhodně se jí povedla. Svatbu jsme si dali i jako společný dárek k našim narozeninám. Oba jsme se narodili v srpnu,“ prozradil těsně po obřadu Huf.

Na svatbu bylo pozváno na stovku hostů. „Chtěli jsme celkem malou svatbu, ale i když jsme zvali jen blízké přátele a rodinu, přesto se pod menší číslo dostat nešlo,“ přiznává David.

Z počátku to vypadalo, že si snoubenci řeknou Ano za vydatného deště. Nakonec se počasí umoudřilo. „Sprchlo nám jen asi tak na pět minut. Byl to letní příjemný deštík, který spíše osvěžil. Takže i to štěstí padalo z nebe,“ smála se nadšeně Daniela, která přijala manželovo jméno.

Na svatbu dorazilo i několik málo známých tváří, jako bývalý přítel Ilony Csákové Lumír Mati, moderátorka televizních zpráv TV Prima Sandra Parmová či bývalá tanečnice Kateřina Stryková. Hosté se po půlnočním ohňostroji odebrali do přízemí lodě, kde byla diskotéka a bavili se až do ranních hodin.

Reklama

Další články

Načítám