Hlavní obsah
Článek

Začíná se ochlazovat a každý z nás už začíná pokukovat po teplejším oblečení. Nečekejte a připravte se na zimu už teď! Právě teď probíhá extra sleva 30 % na zimní kolekci, která platí pouze do 15. listopadu. Stačí do objednávky zadat slevový kód ALTI30. Nenechte se překvapit nízkými teplotami a buďte připraveni. Sortiment nabízí oblečení pro outdoorové aktivity, každodenní nošení i zimní sporty. Kvalitní oblečení je základem pro každého. Dopřejte si pohodlí a moderní vzhled i v sychravém podzimním počasí nebo mrazivých zimních dnech. Nečekejte na předvánoční výprodeje. Na Altisport.cz nakoupíte výhodně právě teď a to přímo z pohodlí vašeho domova.

Kabáty, které dodají šmrnc každé ženě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybíráte si zimní bundu a stále nemůžete najít tu pravou? Co takhle si pořídit zimní nebo podzimní kabát? Kabáty jsou u spousty žen velice oblíbenou variantou zimní bundy. Jsou praktické v tom, že jsou delší a skvěle vás tím zahřejí. Na Altisport.cz naleznete kabáty pro zimní období, které jsou doplněny kapucí s kožíškem a jsou z hřejivého materiálu. Nechybí ani softshellové kabáty do proměnlivého podzimního počasí, které vás ochrání před deštěm a větrem. Dámy pozor! Právě teď probíhá akce, kdy můžete získat extra slevu 30 %. Akce platí do 15. listopadu. Stačí pouze zadat slevový kód ALTI30 do objednávky a můžete mít třeba nový kabát za super cenu!

Kvalitní softshellové bundy pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Softshellové bundy se v poslední době staly oblíbeným oblečením do chladného počasí. Abychom uspokojili poptávku, zařadili jsme do nabídky několik zajímavých modelů. Toto oblečení je žádané kvůli své skvělé funkčnosti. Softshellové bundy jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který je odolný vůči nepříznivému počasí, jako je déšť a vítr. Ať už patříte mezi aktivní sportovce, nebo vyrážíte občas na procházku do přírody, určitě by neměla ve vašem šatníku chybět slušivá softshellka, která svým střihem lichotí každé postavě. Na Altisport.cz je pořídíte pro celou rodinu a každou věkovou kategorii.

Zachumlejte se do slušivých zimních bund

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zimu sice ještě oficiálně nemáme, ale ranní teploty nám připomínají, že je za dveřmi. Je tedy vhodný čas, abyste do vašeho šatníku pořídili i novou zimní bundu, která vás příjemně zahřeje. Na Altisport.cz naleznete modely, které jsou vhodné pro každého. Zimní bundy jsou vyrobené z lehkých materiálů, které mají skvělé hřejivé vlastnosti. Přinášíme vám moderní bundy, které odpovídají posledním módním trendům. Vybírat můžete z typů bez kapuce nebo s kapucí, která je v některých případech doplněna o skvěle vypadající kožíšek. Budete tedy skvěle chráněni před chladným počasím. Nabízené modely představují absolutní špičku na českém trhu.

Hřejivé mikiny ideální pro tyto chladné dny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postrádáte ve vašem šatníku mikinu s jedinečným designem, která dokonale zahřeje? Pokud rádi nosíte oblečení, které je hlavně pohodlné, mikina je ideální kousek, který se dá nosit při sportu i ve volném čase po celý rok. Nenechte si právě teď ujít jedinečnou nabídku na Altisport.cz, kde navíc probíhá akce na zimní kolekci značky ALTI, kdy můžete získat extra slevu 30 %. Je to tak snadné, stačí pouze zadat slevový kupón ALTI30. Tato akce však platí pouze do neděle 15. listopadu, tak pospěšte! Vybírat můžete z více než 600 typů mikin od různých značek, které zaručeně znáte. Udělejte radost sobě nebo někomu blízkému novou mikinou, která v tomto období zaručeně potěší a splní svůj účel.

Stylová trička s dlouhým rukávem od 299,- Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim už je v plném proudu, a proto je potřeba myslet na oblečení, které nás především zahřeje. Na Altisport.cz naleznete stylová trička s dlouhým rukávem, která v tomto období oceníte. Rádi nakupujete kvalitní oblečení a navíc ušetříte? Pokud ano, neměla by vám uniknout skvělá příležitost slevy 30 % na zimní kolekci značky ALTI. Tuto slevu automaticky získáte po zadání slevového kupónu: ALTI30. Pozor, tato akce však platí jen do neděle 15. listopadu. Nabídka je velmi pestrá, naleznete zde stylová trička s dlouhým rukávem, která jsou vyrobena ze 100% bavlny. Neváhejte ani vteřinu a pořiďte si nový outfit, se kterým zazáříte.

Další články

Načítám