Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena s plnými tvary ví, jak je těžké najít padnoucí pohodlnou podprsenku, která by navíc vypadala k světu. Běžné podprsenky totiž vůbec nepočítají se slovanskými plnými křivkami a tak jsou české ulice plné žen v příliš malých podprsenkách. Nebuďte jednou z nich! Našli jsme podprsenky pro plné tvary, které jsou krásné a navíc nyní se slevou!

Dopřejte svým křivkám to pravé. A ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není žádným tajemstvím, že na Astratex.cz najdete ty nejlepší podprsenky pro plné tvary. Velký výběr velikostí, střihů a krásných motivů uchvátil nejednu ženu s většími ňadry. Vybrali jsme ty nejlepší modely a máme pro vás super zprávu – aktuálně je pořídíte se slevou až 33 %!

Rozkošná bardotka jako pro nevěstu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Satén, bílá barva, vzorovaný tyl, mašličky – tyto detaily tvoří z Half Bardotky Waves neotřelý model, za který by se nemusela stydět žádná nevěsta. Můžete ho obléknout pro zvláštní příležitost, nebo kdykoliv se budete chtít cítit výjimečně. A kdykoliv ji obléknete, propracovaný střih, boční kostice, bavlněné podšití a pružný obvod se postarají o váš maximální komfort. A to ani nezmiňujeme, jak speciální střih krásně zdůrazní horní linii ňader! Tuto krásku pořídíte až do velikosti košíčků I.

Optické zmenšení a dokonalé pohodlí pro každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy vám vaše velké vnady překážejí? Nechcete, aby byly ve středu pozornosti? Podprsenka z kolekce Fern opticky prsa zmenší až o dvě velikosti a postará se o vaše pohodlí i příjemný pocit. Střih košíčků se šikmým švem prsa krásně vymodeluje a poskytne jim potřebnou oporu. Decentní krajkový vzor s propracovanými detaily dodává této podprsence šmrnc, co myslíte? K dispozici je až do velikosti košíčků L!

Úchvatný model z limitované kolekce pro pocit výjimečnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Netradiční ornamentální design, výrazné barvy, leskle vyšívaná krajka – originální podprsenka Ingrid zaujme na první pohled. To ale samozřejmě není vše, co ženám s většími ňadry nabízí. Speciální střih košíčků do tvaru T zakulatí ňadra a je velmi pohodlný na běžné nošení, pevná ramínka uleví vašim zádům a pružný obvod zajistí váš komfort. Tento unikátní kousek je k dostání v pouze omezeném množství, tak si jej nenechte ujít.

Praktická podprsenka pro každý den: I ta může být krásná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka v tělové barvě patří k těm nejpraktičtějším kouskům, které ve svém prádelníku můžete mít. A pokud si ráda dopřejete něco extra, vyzkoušejte polovyztuženou podprsenku v saténovém vzhledu. Díky krajkovému zdobení vám nabídne pocit luxusu a pohodlný střih zase zajistí tolik potřebné pohodlí. Takhle vypadá praktický kousek pro každý den, ve kterém se budete cítit přepychově. K dostání je v mnoha velikostech a je jako dělaný pro ženy s opravdu velkými ňadry.

Další články

Načítám