Hlavní obsah
Článek

Je to už devět let, co Mahulena Bočanová (57) zářila v soutěži StarDance po boku tanečního partnera Jaroslava Kuneše. Stalo se už pravidlem, že se herečka chodí dívat na další kola taneční soutěže. Ani letos nevynechala a v doprovodu dcery Márinky dorazila na čtvrté kolo zasvěcené muzikálům.

„Buší mi srdce a mám sevřený žaludek. Vůbec si nedovedu představit, jak jsem to tenkrát mohla vydržet. Mám trému i za ně,” svěřila se nám se svými pocity Mahulena Bočanová.

Mahulena je jednou z mnoha, kterou účast v soutěži tak chytla, že se tanci věnuje nadále. Dokonce se tancem i živí. „Je to zázrak, ale stále tancujeme. Víceméně už tančíme jen standardní tance a salsu,” říká Mahulena.

Nyní Bočanová a Kuneš vystupují zhruba jednou za dva měsíce. Byly ale doby, kdy měl pár do týdne několik nabídek na vystoupení. „První čtyři roky to bylo každý pátek, sobotu a neděli, někdy i během týdne. Často jsme přebíhali z jednoho místa na druhé. Vzpomínám si, že jsme běželi z Žofína do Španělského sálu,” zasněně uvádí Mahulena Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám