Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) čas od času tvrdí, že už ji neuvidíme na mole a nebude se svlékat do spodního prádla. Vždycky to ale poruší. Tentokrát nafotila fotky v sexy prádélku, aby propagovala svůj nový blog, který založila s reportérkou Top Staru Lenkou Špillarovou. A tu svlékla aspoň do podprsenky taky.

"Jsme nekompromisní a velmi upřímná dvojice. Rozhodly jsme se, že založíme tento bloK, to K je schválně, kde budeme řešit a zkoušet úplně všechno od módních výstřelků, speciálních krémů až po nejrůznější atrakce. Nebudou chybět ale ani drby ze světa slavných. K těm máme totiž obě velmi blízko," svěřují dámy, že nejsou žádné odbornice ani stylistky, tak to podle toho bude vypadat.

A jak se tahle dvojice dala dohromady? Holky se znají už několik let. Teď aktuálně jsou kolegyně v Top Staru na Primě. Lenka si psala jen tak z legrace blog na Facebooku. Agáta se toho chytla a nabídla jí, zda si nezaloží blog společně. Několik měsíců trvala realizace, pak také nějaký čas, než se holky naučily vkládat příspěvky na webové stránky. Další čas, než sladily termíny na focení, zhubly, doladily detaily.

"Já jsem na rozdíl od Aguš trochu puntičkářka, nic nepustím ven jen tak. Chci mít všechno dokonalý. Agáta chce zase všechno teď a hned. Trochu, teda dost ji musím krotit, což je někdy hodně složitý, ale mám na ni své páky," prozradila Lenka. "Blog má každá blond pipka, tak proč ne já? Tohle je asi poslední věc, kterou ještě nemám. A na rozdíl od ostatních budeme doporučovat jen to, co opravdu na nás funguje, co nás baví a líbí se nám," dodala Agáta.

Reklama

Další články

Načítám