Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Thajské miss nebo arabským šejkům pomáhá zbavit se posledních vad na kráse objev českých vědců. Ti přišli na to, jak se definitivně zbavit nepříjemných pupínků. Po deseti letech bádání ukázali světu přístroj, který zatočí s akné z pohodlí domova.

Konečně čistá pleť bez pupínků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přebytečná kila nebo nepříjemné pupínky srážejí sebevědomí. S kily bohužel musíme zatočit my sami v posilovně, ale zbavit se nelichotivých pupínků jde i u nastrouhané mrkvičky při sledování oblíbeného seriálu. Postarali se nám o to čeští vědci, kteří konečně objevili mechanismus, jak účinně odstranit akné. Jejich přístroj Face-Up! urychluje metabolizmus kožních buněk, a tím pomáhá odstranit akné. Zároveň zlepšuje vlastnosti kůže. Tlumí produkci kožního mazu, pleť lépe hydratuje, zvyšuje se její pružnost a vyrovnává drobné nerovnosti. „Je to první přístroj, z kterého jsem doslova nadšená. Krásně hojí akné a nejen to. Osvědčil se mi i při léčbě oparů,“ píše na facebooku Simona Vojtíšková.

Akné mizí už po týdnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle zkušeností lékařky Petry Trojanové je efekt patrný asi po týdnu používání. „Aknózní morfy posychají a dochází výrazně k urychlenému hojení postiženého místa. Největší efekt jsem pozorovala u mírných až středních forem akné papulosa, což je nejčastější forma akné v naší populaci. Jsou to ty známé červené zánětlivé pupínky,“ říká Trojanová. Face-Up! účinně pomáhá také jako podpora léčby vážných forem akné. „Přístroj Face-Up! stačí používat dvakrát denně ráno a večer po dobu deseti minut. Zlepšení by se mělo projevit do několika dnů,“ konstatuje šéf výzkumu Ivan Rampl. Dodává také, že první dny se může akné zvětšit, během dalších dní ale postupně vymizí a další už se neobjeví.

O přístroj českých vědců má zájem celý svět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle lékařských zkoušek má přístroj devadesátiprocentní účinnost. A pokud vás zbaví akné, nemusíte jej strkat do šuplíku. Poslouží vám dobře i při běžné péči o pleť. Naneste si na obličej pleťovou masku a nechte působit Face-Up! Podporuje totiž účinnost pleťové masky jako masáž pleti v kosmetickém salonu. V Česku přístroj zatím používá 7,5 tisíc lidí, které dříve trápilo nepříjemné akné a dalších 30 tisíc v 10 zemích světa, jako je Thajsko, Vietnam, Itálie nebo Spojené arabské emiráty.

Další články

Načítám