Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová už by se mohla z fleku vdávat. Od své kamarádky, galeristky Olgy Trčkové, dostala krásné svatební šaty. Na svatbu to ale prý nevypadá. Jednu veselku už má Bára za sebou a další neplánuje.

"Olga si na internetu pro sebe objednala svatební šaty. Nevěděla, jakou velikost, tak vzala 6 a 8 s tím, že ty druhé budou pro mě. A protože se na veselku nechystám, dala jsem je letos do vánočního bazaru, který každoročně spolu s Olgou pořádáme, tak snad přinesou štěstí jiné nevěstě," upřesnila Nesvadbová. "Já myslím, že tady třeba zůstanou, a Bára je ještě využije," dodala s úsměvem Olga.

Bára, Olga a další dobrovolníci, mezi kterými byla i dcera Nesvadbové Bibiana, o víkendu  navěšovali oblečení, naceňovali, skládali boty i kabelky.

"Jsem hrozně unavená. Měsíc sbírání, prošení, ježdění po kamarádech a klientech, vybírání a teď finále. Zase mě to ale nesmírně těší, máme překrásné věci. Nejdřív mám vždycky trému, že bude málo věcí, pak že nikdo nepřijde a pak mám rok klid," smála se Bára, která bazar organizuje již podesáté.

Na Bazaar Charity, která startuje ve středu v 16 hodin v galerii DSC Art Depo na Václavském náměstí, můžete sehnat luxusní značkové věci za zlomek ceny. Akci pomáhá řada známých osobností, které darují věci ze svého šatníku. "Největší donátorkou je Tamara Kotvalová, dala překrásnou hadí bundu, spoustu botiček, ikonických kousků. Monika Babišová dala spoustu věcí, Pavlína Němcová dala tři krabice věcí, Simona Krainová taky. Pomáhá hodně módních návrhářů. Z mého šatníku je tu mnoho bot, kabát, kalhoty, šaty, sukně. Všechno je překvapivě černé," dodala Nesvadbová.

Reklama

Další články

Načítám