Hlavní obsah
Článek

Poté, co hned ve druhém televizním přenosu vypadla ze StarDance dýdžejka Lucie „Lucca“ Dvořáková (45), se z řad celebrit stala největší krasavicí StarDance Jitka Schneiderová (51). Díl od dílu vypadá populární herečka lépe a lépe. Zásluhu na tom mají jednak schopné vizážistky, kadeřnice a stylistky pořadu, ale také tvrdé tréninky.

Jedna z nejobsazovanějších hereček současnosti prý zatím neprošla fyzicky náročnější výzvou. „Tohle je opravdu na dřeň. Denně trénujeme čtyři hodiny a jede to v kuse. Já jsem za to ráda a zjistila jsem, že jsem šťastná, když tančím,” říká Jitka, která se v rozhovoru nechala slyšet, že se ve svém těle teď cítí opravdu dobře. „Celé tělo je menší. Tanec komplexně posiluje tělo a scukává ho,” říká s úsměvem herečka.

Nic ale není zadarmo a herečka, která tančí s Markem Dědíkem (40), se začíná potýkat také s neduhy. „Jsou to různá zranění, bolesti beder, natažené šlachy, bolí mě to pod lýtkem, s ramenem jsem jela přes bolest. Je to strašnej záhul,” řekla nám Jitka Schneiderová ve videorozhovoru během čtvrtého televizního přenosu StarDance.

Reklama

Další články

Načítám