Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vztahu s baletkou Zuzanou Pokornou toho Tomáš Savka nikdy moc nenamluvil. A tak, když ji na předávání Thálií při děkovné řeči označil jako ženu, publikum zpozornělo a následné otázky se ihned po blahopřání k ceně za nejlepší mužský výkon v kategorii muzikál a opereta stáčely k jeho rodinnému stavu. Svatbu ale nepotvrdil, nezapřel, neprozradil nic.

Pokud by tehdy měl povídavou, odpověď na otázku, zda jsou se svou partnerkou již svoji, by byla záporná. Praštili do toho až před necelými dvěma týdny, poslední říjnový den.

Jeho velký den nemohl nezmínit Vladimír Hron, který si jej pozval do pořadu Poslední zhasne. „Ihned po příchodu mu k svatbě gratulovali jeho kolega Zbyněk Fric i Vláďa Hron. Tomáš celý zářil, i když měl za sebou dvoják předešlý den,“ řekl nám zdroj ze zákulisí natáčení pořadu. Zmínění se tak přidali k Savkovým fanouškům, kteří informaci o svatbě na jeho profilu na sociální síti také nenechali bez odezvy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám