Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Mirky Čejkové Marek Vít poskytl Super.cz exkluzivní rozhovor o soužití s bývalou moderátorkou a i okolnostech jejich rozchodu. Mimo jiné tvrdí, že zinscenovala rozvod s bývalým manželem stejnými vykonstruovanými a lživými obviněními, jako to proběhlo s ním. "Manželství s Mirkou Čejkovou je v současné době trapárna a ostuda," tvrdí. Věří, že 30. srpna skončí.

S manželkou Mirkou Čejkovou jste se shodli na jediné věci a to na tom, že doufáte, že 30. srpna budete rozvedeni, že?

My jsme se neshodli. Já jsem to řekl a ona to řekla. Nemluvíme spolu.

Proč spolu nemluvíte? I když se někdo rozvádí, je lepší komunikovat.

Já jsem podal žádost o rozvod, ona mne nechala vykázat z domu a součástí toho je to, že ji nesmím kontaktovat. A tak ji nekontaktuji, ani nemám zájem bavit se s člověkem, který mne falešně obvinil. Já se s falešnými lidmi moc nebavím.

Jak si vysvětlujete takový konec? Vždyť to musela být z její strana velká láska, když si vás dokonce brala ve vězení.

Jak se to mohlo stát, když měla golfistu, který vydělával milióny, a holka to udělala.

Když to budeme brát takhle, tak aspoň mohla vysoudit obrovské alimenty. Ale co bude mít z rozvodu s vámi?

Jeho jenom tak obvinila, že ji podváděl, napadal a mlátil... Já jsem šel ze Sparty do Barcelony a najednou z toho vzniklo, že nemám zájem, že se starám o jiné dítě, a že jsem ten nejhorší na světě. Jednou večer jsem přijel domů a řekl  jí, že mám i jiné cíle a ať mě nechá být. Vyčetla mi to, že stála dva roky fronty ve vězení, dala mi rodinu a že si svobody neužiju. Ptal jsem se, jak to chce udělat. Zasmál jsem se a šel na počítač. Za dvě hodiny tam byli policajti s tím, že jsem ji napadl. Což je naprostá lež.

A kdyby vás opravdu naštvala, dal byste jí facku?

Proč bych to dělal. Mám možná před sebou velkou kariéru, daří se mi a jsem v pohodě. Svět je plný žen, vztahů. Když vás někdo chce vytočit, tak se seberete a jdete pryč. Jakýkoli úder nebo ublížení na zdraví mi může jen ublížit. Jsem v podmínce. Mirka Čejková si myslí, že její právník zařídí, že mi za každou cenu něco udělá a zavřou mě. Já mám důkazy, že státní zastupitelství Praha Západ pro mě je podezřelé z velké korupce a velmi pracuje s právníkem Mirky Čejkové na tom, aby mi bylo sděleno trestní stíhání. To si myslím, že bude sděleno Mirce Čejkové za vykonstruované a lživé obvinění.

Strach z toho, co by se vám mohlo stát, tedy nemáte?

Mě se nemůže stát vůbec nic. Já znám celý spis, který se kdysi vedl proti Alexi Čejkovi. Falešné napadení, mlácení, třískání, tahání za vlasy, bití. Alexe Čejku to jenom stálo spoustu peněz za právníky. Já neříkám, že mě právníci nestojí spoustu peněz, já nejsem chudý člověk. Mirka Čejková si najala právníka, který blábolí někde na Karlově Univerzitě nějaký megle a kydy a slibuje jí hory doly, že se mnou nechá zamést a že má kontakty a známé. Využívá k tomu svoje nadřízené a slibuje cokoliv. A já mám hodně velké důkazy, že Mirka Čejková pije, pije s kamarádkami a chlubí se, že jí advokát zařídí. Chlubí se, že i když žádný důkaz nenajdou, tak jistá náměstkyně okresního státního zastupitelství na Praze Západ to zařídí. Když pije, tak blábolí. Protože Mirka Čejková je psychopat a blázen. Já mám nahrávky, že ona je blázen.

Proč jste si ji vůbec nahrával už někdy před rokem?

Napadlo mne to hned v první moment, když jsem si s ní začal a ona mě naváděla proti Alexovi Čejkovi. A dělala mu to samé co mně. Tak jsem si říkal, že jednou v životě, až se třeba postavím na vlastní nohy, přestanu dělat jen chůvu pro děti, se to samé stane i mně. Já ji nebudu pomlouvat úplně, ono to bylo i dobrý. Ale když vidíte někoho stavy, když ráno vstane a řekne: Všechny vás miluju, zbožňuju, a pak přijde večer domů a začne vás napadat... Řeknete jí, že jsme se na ni těšili, ráno jsi byla úžasná a večer jsi divná. Vysvětlovala, že si potřebovala vybít, co se jí stalo v práci. Pak flaška a sex. Ráno jsme se probudili a zase bylo všechno v pořádku. Já nejsem typ, který má na tohle náladu. Já jsem se rád staral o děti.

Tím ale neodpovídáte na to, proč jste si ji nahrával. To přece není běžné?

Kdybych byl se ženskou, která je normálně v  pohodě, tak bych to nedělal. Ale já jsem potkal Mirku Čejkovou a dlouho jsme tajili náš vztah. Od rána do večera mne přesvědčovala, že se mnou nemůže jít na veřejnost, aby se nedostalo do novin, že ona má milence, protože je vdaná za Alexe Čejku, který má milióny. Že by tím pádem zničila rodinu a nedostala by velké výžiné a barák. Ona potřebovala rychle, aby se našla nějaká milenka. Tak jsme dostali nějakou fotku, na které je Alex Čejka s nějakou golfistkou a ona ji vzala, dala do všech bulvárů a řekla, že její manžel má v Americe milenku. Tím pádem ona mohla mít milence a vzít Marka Víta na veřejnost. Od té doby vím, že se tady dějí sviňárny.

Ale vy jste nebyl žádná výhra. Představovat milence, který je ve vězení, není velká hitparáda.

Ale kde jsem dneska? A co má Mirka Čejková za práci? Má na svých stránkách, že koučuje lidi a umí radit ve vážných situacích a vztazích. A to se teď ukazuje, viďte. Mě se daří, já nelžu. Nemám důvod něco předstírat, aby mě lidé měli rádi.

A jak si myslíte, že dopadne spor mezi vámi?

Úplně v pohodě. Myslím, že přijdu 30. srpna v půl desáté ráno k soudu do Karmelitské ulice, kde ona má ty nejlepší kamarádky, protože jednu ze soudkyň koučuje. Je úplně jedno, že tyhle kamarádky, když odjely od nás z baráku, sprostě urážela. Já tam přijdu a udělám z toho pětiminutovou záležitost. Řeknu, že pokud si Mirka Čejková myslí, že jsem ten špatný, tak se určitě k návrhu na rozvod, který jsem podal já, připojí... Ona tvrdí, že jsem žil z jejího jména. Já zas tvrdím, že být manžel Mirky Čejkové, je dneska trapárna a ostuda. Na film pro pamětníky se nikdo neptá.

To, co říkáte, je docela hnusné.

Aspoň nelžu jako lhala ona v spisech, kde mě obvinila. Každý, kdo je trochu rozumný a přečte si články rok, dva roky nebo i pár měsíců nazpátek, kde mluví o tom, jak je Marek úžasný a jak je její oporou, dojde mu to. O Agátě Hanychové a spol. se říká, že jsou zlatokopky s.r.o. Ale paní Čejková je tvrdě trumfla.

Ale to by si vás přece nebrala ve vězení, ne?

To bylo až po ročním vztahu, kdy jsem jí sehnal právníky proti Čejkovi a vyhrál jsem jí alimenty. Věděla, co umím.

Miloval jste ji?

No jistě. Nebylo od začátku všechno špatně. Ona uvedla při onom vykázání z domu, že jsem tři roky nedělal nic jiného, než jsem ji od rána do večera řezal, rval jí vlasy a kopal do hlavy. A přitom se mnou všude promenádovala. Najednou bylo všechno jinak. Byla čím dál tím víc zhrzená a naštvaná, tvrdila, že dávám větší lásku dětem než jí a jednoho dne mi řekla, že si neužiju svobody.

Takže jste byl až moc hodný?

Úplně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám