Hlavní obsah
Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) se už před čtyřmi lety vrhla na charitativní projekt, kdy spolu s kolegy a kamarády fotí kalendář s opuštěnými pejsky a výtěžek jde na psí útulky. "První rok jsme vybrali 60 tisíc korun, další dva po 90 tisících a letos bychom rádi dosáhli na stovku. Tiskneme stále více kalendářů, protože už jsou v povědomí veřejnosti a zvyšuje se zájem," řekla Super.cz.

Každoročně dělí výtěžek mezi tři útulky - v Modřanech, v Libni a Dogpoint, letos má ale novinku. "Spojili jsme se s neziskovou organizací Psí život, která pomáhá pejskům a jejich lidem v nouzi, bezdomovcům, narkomanům a podobně, hlavně s veterinární péčí," upřesnila s tím, že tihle lidé se většinou o své psy starají lépe než o sebe.

A co je u herečky kromě kalendáře nového? Dopřává si pořádné volno. "V červnu jsem dodělala školu, tak ji mám jednou pro vždy z krku, už je ze mne magistra. A do konce roku si dávám oraz, než začnu něco pořádně dělat. Točím jen Ulici, ale mám tam teď docela výraznou dějovou linku, takže mám relativně dost natáčecích dnů, tak se úplně neflákám. Ale mám čas na to věnovat se víc psovi, koni a příteli," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám