Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Karolína Gudasová, kterou známe z muzikálu Mýdlový princ a bude se objevovat i v novém projektu Sibyla, nás pozvala na křest svého druhého videoklipu. Natočila ho s opravdovým fešákem, jezdcem freestyle motokrosu Petrem Pilátem.

"Ale není to můj kluk, ani v tom minulém nebyli," vysvětlovala nám hned Karolína. "Pro mne to bylo něco nového, hrozně jsem se styděl, ale zvládli jsme to. Já se většinou nechám natáčet s helmou, kdy mě skoro nikdo nevidí, jsem ve spojení s motorkou. Styděl jsem se v podstatě celý den, ale zároveň jsem si to užil," červenal se ještě na křtu Petr a oba s Karolínou tvrdili, že jsou jen kamarádi.

Karolína je ze sportovní rodiny, otec i bratr jsou hokejisté, takže jsme usoudili, že ji sportovci přitahují. "Paradoxně jsem nikdy se žádným sportovcem nic neměla. Vlastně ani s muzikantem, se mnou je to nějaké těžké. Zato jsem chodila s jedním právníkem," svěřila nám krásná brunetka.

Ta se na svůj křest vystrojila do modelu, který měl být podle návrhářky původně velmi sexy, a ňadra měla zakrývat jen průsvitná látka pošitá kamínky. Už moderátor Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy jí to vyčetl a my jej následovali. "Bála jsem se, že toho bude vidět víc, než bych chtěla. Takže jsem návrhářku Kamilu Vodochodskou přemluvila, aby mi tam všila podprsenku," kápla božskou Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám