Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Fixová, která se již od prvních dílů objevuje v nekonečném seriálu Ulice, má kromě své profese dalšího uměleckého koníčka. Ráda a dobře fotografuje a nyní svůj talent využila pro dobrou věc, když bez nároku na honorář pro seriálovou kolegyni Patricii Solaříkovou (35) nafotila kalendář, jehož výtěžek půjde na psí útulky.

"Fotím si pro sebe docela dlouho, asi po čtyřech letech jsem si udělala stránku na Facebooku, ale tohle bylo poprvé, kdy bylo nutné, aby to dopadlo dobře. Vlastně mám za sebou ještě podobně důležité focení kolegů z příbramského divadla," vysvětlila.

Půvabná blondýnka Anna funguje v Ulici už jedenáctý rok. "Nastoupila jsem tam hned po konzervatoři a uvidíme, jak dlouho tam ještě budu. Vedle toho jsem v angažmá v divadle v Příbrami, a co si budeme povídat, ten divadelní plat je opravdu minimální. Takže díky Ulici mám bez problémů na složenky," netajila se.

I když fotila psí kalendář, sama doma psa nemá. "Mně před čtyřmi roky zemřel pejsek, kterého jsem měla od jedenácti let. Tenkrát jsem samozřejmě tolik nepracovala, a teď na to nemám čas. Nemohla bych mu to udělat," míní.

Když jsme se Anny, která je velmi hezká, ptali, zda by si nestoupla i na opačnou stranu fotoaparátu, dost nás překvapila svým nízkým sebevědomím. "Stála jsem modelem, ale nebaví mě to. Nejsem moc exhibicionista a nemám se moc ráda na fotkách. Opravdu si nemyslím, že jsem hezká. Když už, tak vyfotím sama sebe. To umím vystihnout tak, aby mi ten ksicht tolik nevadil," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám