Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michal Suchánek (58) měl být v sobotu po poledni předsedou semifinále soutěže Miss Junior 2015. Bohužel do pražské restaurace, kde 30 mladých dívek bojovalo o postup do prestižního finále, nedorazil. Dopoledne se organizátorům omluvil a měl k tomu pádný důvod. Vytopili mu byt!

"Michal se nám dnes ráno omluvil, protože v nočních hodinách ho soused bydlící nad ním vytopil. Michal má byt v pražských Vršovicích pod vodou, takže bohužel dnešní den tráví jinak než vybíráním finalistek, což samozřejmě chápeme a respektujeme," vysvětlila produkce soutěže.

Michala tak místo sledování nádherných náctiletých dívek v plavkách čekalo doma vytírání podlahy, což určitě není činnost, kterou by si známý herec oblíbil. V porotě vedle ambasadorky soutěže Kateřiny Kristelové zasedla Česká vicemiss 2008 Elisavet Charalambidu, modelka Tereza Zimová, finalistka České Miss 2010, kterou loni časopis Esquire zařadil mezi 20 nejkrásnějších žen světa, Kateřina Votavová a letošní vítězové soutěže Muž roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám