Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) během poslední StarDance, kde jej porota ohodnotila nejvyšším počtem bodů, vyjádřil jisté pochyby ohledně své mužnosti. Jeho táta totiž říkával, že to, jaký je muž milenec, se pozná při tanci, a jemu dosud porotci nejvíce pochválili jeho sólový výstup.

Co by měl ovšem říkat outsider soutěže, komik Lukáš Pavlásek, a zejména jeho krásná přítekyně Denisa, která mu chodí na přenosy fandit. Pro něj totiž zněl verdikt tak, že nejlépe tančí, když stojí. Zlé jazyky by dodaly, že i to raději ve tmě. Vypadá ale, že o sobě nepochybuje v žádném ohledu, což udivilo i choreografku včerejší show.

Proč by také měl pochybovat, když jej televizní diváci z bůhvíjakých důvodů stále posílají dál, i když jeho kreace mají daleko k jakémukoliv typu tance.

Tentokrát mu možná pomohl Marek Eben (66), když zarecitoval romantickou báseň, jíž je komik, ale i spisovatel, autorem. Jeho parketou ovšem parket, na rozdíl od stand up comedy nebo literatury, rozhodně není. A že není žádný krasavec tedy ví i on, aspoň podle sebekritické poznámky, že vypadá jako Kurt Cobain s dvaceti kily navíc. Pavlásek přežil i čtvrté kolo StarDance. Diváci totiž poslali domů Kateřinu Cajthamlovou s Petrem Čadkem.

Myslíte si, že měl ve čtvrtém kole StarDance skončit místo Kateřiny Cajthamlové spíše Lukáš Pavlásek?
Ano, Pavlásek nemá ve StarDance co dělat, je to ostuda
37,5 %
Ne, Pavlásek je vtipný, Cajthamlová nikoho nebaví
62,5 %
Celkem hlasovalo 39995 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám