Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Kristýnu Podzimkovou jsme vídali v seriálu Ulice, kde potkala svoji životní lásku a vdala se. Naposledy se pravidelně objevovala v Doktorech z Počátků. "Teď nikde pravidelně nejsem, jen se občas někde mihnu, třeba ve dvou dílech Vinařů," řekla Super.cz.

"Hraju hlavně v divadlech, spíš menších, a jsou to třeba i taneční skupiny. Tančím jako herečka, takže to není nic profesionálního, ale dlouho jsem tančila folklor, takže se ty věci zúročily. Mám to ráda. Sice taky zpívám, ale do muzikálů bych se nehrnula, to není moje parketa," svěřila, když jsme se bavili o jejích současných profesních aktivitách. Kromě toho ještě hraje v zájezdové společnosti Artur, která se zaměřuje na komedie.

"Mám teď rejstřík docela pestrý, protože dělám jak komerční záležitosti, tak věci, u kterých si trochu trháte mozky, což je dobré," míní. V divadle ovšem jen nehraje, jak nám prozradila. "Zrovna jdu domů upéct sekanou, protože máme v jednom tom malém divadle premiéru a děláme si občerstvení sami. Je to divadlo D 21 a máme to tam moc rádi, dokonce sami uklízíme, pereme si kostýmy, stavíme si scénu. Skvěle nám to funguje," pochvaluje si překvapivě herečka.

Reklama

Další články

Načítám