Hlavní obsah
Článek

Herečka Drew Barrymore (40) prý jednou zažila kontakt s duchem svého zesnulého otce. John Barrymore ji prý navštívil ve chvíli, kdy jeho popel rozprašovala v jihokalifornském Národním parku Joshua Tree. Tento kus nedotčené přírody prý americký herec miloval. Zemřel v roce 2004.

„Rozprášili jsme jeho popel v Joshua Tree. Miloval ten park a já jsem tam s ním strávila spoustu času, kdykoli jsem ho navštívila. Takže jsme jeho popel vzali tam a pak šli do toho malého motelu a přespali tam, abychom mohli ráno vstát a jít ho rozprášit. A já jsem cítila něco a sedla si na postel a klika na dveřích mého pokoje cvakla a dveře se otevřely. Tak jsem vyskočila na postel a řekla: ‚Tati?‘ Byla to chvíle, kdy můžete doufat ve všemožné věci a byla to velmi výjimečná chvíle,“ prozradila Drew v rozhovoru s Ellen DeGeneres.

Herec John Barrymore byl prý velmi svobodomyslný člověk, ale také velký podivín. „No, on se opravdu koupal v citrónech a olivovém oleji. Věřil, že citróny čistí a olivový olej ho vyživuje. Byl jako lidský salát,“ dodala Drew s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám