Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Gabrielu Partyšovou (45) vídáme na společenských akcích mnohem méně než dříve. Je to prý hlavně tím, že je šťastná ve svém současném vztahu s podnikatelem Danielem. "Máme moc pěkný vztah. Moc nechodíme mezi lidi, raději jsme doma. V podstatě žijeme s našimi dětmi a také hodně cestujeme. Nachodila jsem se toho do společnosti tolik, a Daniel také, že už jsme raději spolu a povídáme si," vysvětlila Super.cz, když jsme pár konečně potkali na otevření asijské restaurace.

Žínka domácí, tedy hospodyňka, která se otáčí u plotny, se z ní nestala. I když si pro pár receptů v restauraci do kuchyně došla. "Pravda je, že jsem nikdy moc nevařila a teď hrozně chci. Mám v plánu se přihlásit do kurzu vaření. Ráda se přiučím. Ale zároveň si myslím, že žena nemůže a nemusí umět všechno. Chci být hlavně dobrou mámou Kristiánovi, mám teď skvělého chlapa, kterého miluju a jsem strašně ráda, že je v mém životě. Myslím, že jsme se hezky našli, když už jsme oba dospělí a víme, co od života očekáváme a vážíme si sebe navzájem. A i na tom vaření samozřejmě makám," slibovala.

"Daniel to ale úplně nevyžaduje, protože si můžeme zajít do restaurace. Máme i paní domácí, která nám bez problému navaří. Ale faktem je, že mě motivuje totálně ve všem. A hlavně mi pomáhá. Poprvé v životě se vedle něj cítím jako žena. Je pro mne taková osobnost, že mohu konečně hrát ve vztahu tu ženskou roli," vysvětlila.

Kvůli partnerovi se zbavila i dlouhých napletených vlasů a nosí účes v podstatě na kluka. "Bylo to spontánní rozhodnutí, když jsem si řekla, že už jsem dlouho dlouhovlasá bruneta. Tak jsem si řekla, že změním účes, ale ne polovičatě, ale když už, tak už. My ženy děláme vlastně všechno pro ty naše chlapy, a Daniel mi říkal, že by se mu to líbilo. Strašně mu vadily ty spoje, když mě vískal ve vlasech," svěřila.

Spokojená je nejen ve vztahu, ale i v práci. "Moderuji Snídani s Novou a Prásk. Kromě toho jsem měla krásnou golfovou sezónu, tam mne hodně využívají. Poptávají mne na moderaci i velké firmy. Už na tom nejsem tak, abych musela brát všechno, vybírám si a chci co nejvíc času na to, abych se mohla věnovat Kristiánovi a Danielovi, chceme cestovat a být spolu," zopakovala.

Svoji roli v tom hraje i to, že je Daniel dostatečně finančně zajištěný, takže v něm má Gábina oporu. "Když máte oporu v muži, máte větší svobodu. Když jsme se s Pepou rozcházeli, byl sice velkorysý, ale taky mi nechal pár dluhů, a byla jsem v nedobré situaci. Ale já jsem mu všechno odpustila a už se o něm nechci bavit. A přeju mu, aby se měl fajn v rámci možností. Každý si žijeme svůj život, tak jak chceme a umíme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám