Hlavní obsah
Článek

Před dvěma roky a čtyřmi měsíci se stala vítězkou SuperStar. A přesně tak dlouho se taky zdráhala natočit svůj první videoklip. Ten je teď na světě, Sabina Křováková (32) v songu zpívá o zklamané lásce. Podívejte se a sami se rozhodněte, jestli se vám líbí!

Jde o klip k songu Louky, pole, lán, ke kterému si hudbu i text napsala sama. Ostatně jako ke všem písničkám k debutovému a autorskému albu Sirkama.

„Videoklip jsme natáčeli na louce poblíž Milevska. Natáčení trvalo celé dva dny. První jsme strávili na louce, druhý jsme natáčeli scény v pokoji,“ řekla Křováková, která je z výsledku nadšená.

A to přesto, že při natáčení klepala kosu. „Nevypadá to, ale byla tam zima. Při zpáteční cestě do Prahy jsem už smrkala a řádně jsem natáčení odmarodila,“ tvrdí majitelka nejroztomilejší fistule v Česku, která ale při jejím zpívání zmizí a slyšet je pořádný rockový hlas.

Partnera jí zahrál dlouholetý kamarád Petr Mol, Sabina ještě vzpomíná, že měla na starosti občerstvení, takže se moc nevyspala. „Dva dny do noci jsem dělala tousty a sendviče. Catering Sabina. Byla to sranda,“ dodala s úsměvem sympatická hvězdička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám