Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) se snad vůbec poprvé předvedla bez make-upu. Populární zpěvačka vyrazila na dovolenou s dcerou Laurou do Řecka a svým přátelům se na facebooku pochlubila fotkami. Dara je na nich naprosto nenalíčená a šťastná dovádí v bazénu se svojí nádhernou dcerou. Ta jako by jí z oka vypadla.

Dara, která na vystoupení i v televizi preferuje výrazný make-up, předvedla, že to vůbec nepotřebuje. Naopak! S vrstvou šminek působí až chlapským dojmem. Nenalíčená se proměnila v nádhernou mladistvou dámu, které tmavé oční stíny naopak jen škodí. Předvedla, že ve svých 37 letech vypadá naprosto skvěle.

Dara vyrazila s dcerou na dovolenou si odpočinout od dalších sporů s otcem dcery Laury, muzikantem Matějem Homolou. Ten jí totiž přes média napadl, že je trapná. A také zpochybnil její výchovu dcery. Zpěvačka v textech svých nových písní nevynechala poslední rok svého života, který pro ni znamenal tolik bolesti. Pochopitelně zaznamenala i drsnou nevěru Homoly, která ji tolik zranila a kvůli které otce Laury navždy opustila. A právě to rozzuřilo známého rockera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám