Hlavní obsah
Článek

Největší hvězdou londýnské premiéry filmu Hunger Games: Síla vzdoru 2. část nebyla překvapivě Jennifer Lawrence (33) ani Julianne Moore (63), ale herec vedlejší role Sam Claflin. Na červený koberec totiž s sebou přivedl těhotnou manželku.

Na premiéře se sešla opravdu hvězdná herecká sestava, v níž chyběl snad jen Philip Seymour Hoffman, který záběry do poslední části Hunger Games stačil natočit ještě před svou loňskou sebevraždou. Jennifer Lawrence zvolila odvážné šaty, které z profilu poodhalily její ňadra, ale fotografy přesto nejvíce zajímala partnerka Sama Claflina.

Představitel Finnicka se totiž v Londýně pochlubil radostnou novinkou. Jeho manželka Laura Haddock na červený koberec dorazila v bílých šatech obepínajících její těhotenské bříško. Herečtí manželé se brzy dočkají prvního potomka, což se jim až dosud dařilo tajit. Laura známá ze seriálu Da Vinciho démoni si premiéru finále úspěšné sci-fi ságy užívala. Teď ji totiž čekají mateřské povinnosti a ve společnosti se nějaký čas neobjeví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám