Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konečně! To si určitě po dlouho odkládané žádosti o rozvod museli říct téměř všichni, kdo posledních pár měsíců sledovali podivné manželství Dagmar Patrasové (67) a nenapravitelného proutníka Felixe Slováčka. Ten chtěl s manželkou zůstat i přes „nadstandardní“ styky s výtvarnicí Lucií Gelemovou a zdálo se, že Dáda se sebou dál nechá mávat, ale nakonec řekla rázně dost. A my víme, proč!

„Nevěra k našemu manželství patřila celou dobu. Ale nikdy mě Felix neponižoval tím, že bych se o tom musela dočítat veřejně. Snažil se, abych se to nedozvěděla. Ne vždy se to povedlo, ale nikdy to nedošlo do takového extrému. Dokonce jsme před časem žalovali i jednoho novináře, zpětně se však ukazuje, že měl asi naprostou pravdu,“ postěžovala si Super.cz Dáda před časem. Momentálně si totiž naordinovala bobříka mlčení, takže se dají čekat spíš výpovědi jejích kamarádek.

„Felix mi svým chováním otevřel cestu ke svobodě,“ prohlásila Patrasová, jenže jednou překvapila i tím, když se rozhodla přes veřejné ponížení porouchaný vztah lepit kvůli dospělým dětem.

„Každý je se soudem hned hotový. Říkají: ‚Vyhoď ho! Rozveď se!‘ Ale mám děti, které, i když jsou už velké, tak by je to zasáhlo,“ řekla Super.cz Dáda. Ta si v poslední době vedle svého manžela po pětatřiceti letech soužití připadala spíš jako součást jeho majetku.

Felix Slováček se na akcích v poslední době choval dost upjatě, jako by něco tušil. Na našeho redaktora dokonce vystartoval s tím, že by mu místo podání ruky měl rozbít ciferník. Na jeho reakci, že přece jen o jeho nevěře psal vždy jen pravdu, podrážděně zamumlal, že o to vůbec nejde. Asi už chápal, že tohle si u manželky nevyžehlí. Ta sice poslední jeho styky s Gelemovou vnímala jako léčku Lucie na něj, ale pak prohlédla a řekla jasně: Takhle tedy ne!

Pro Slováčka je zdrcující i to, jaký zápřah pro psychiku musí být, když už ho většina lidí nevnímá jako fenomenálního saxofonistu, ale jako toho, komu na stará kolena přehnaně popletla hlavu mladá holka

Reklama

Další články

Načítám