Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorky zpravodajství mimo obrazovku rády ukazují svoje dekolty. A ani Emma Smetana (36) už není výjimkou. Na otevření nové restaurace, kde představovala i novou aplikaci, se předvedla v sexy korzetu a seklo jí to, ačkoli strávila spousty hodin na cestě.

"Dá se říct, že jsem sem přijela rovnou z Ameriky, letěli jsme z New Yorku přes Paříž, před dvěma hodinami jsme přistáli," svěřila Emma, která čím dál víc cestuje. Letos to ale prý nepřeháněla. "Byla jsem v Paříži a Londýně, pak v jižní Francii. Ale už mi to připadá hodně dávno. Letos jsem vynechala zimu v Asii, tak bych to ráda napravila, vzhledem k tomu, že už tady zima opravdu začíná," slibuje si Emma výlet do exotiky. "Celý ten zbytek roku se pak odehrává v lepší náladě, než když si člověk nezkrátí zimu tím teplem," míní.

Protože jsme se potkali na otevření restaurace a bavili se o cestování, zajímalo nás, jak je na tom Emma s vařením, konkrétně exotických dobrot. "Když chodím ven do restaurace, dávám si většinou česká jídla, protože ta moc doma vařit neumíme. Doma s Jordanem vaříme středomořskou a asijskou kuchyni. Možná si jednou otevřeme restauraci," plánovala a vyjmenovala všechny zahraniční kuchyně, v nichž jsou s partnerem kovaní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám