Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu, aby se národem milovaný zpěvák Karel Gott (†80), který se v nemocnici léčí s Non-Hodgkinovým lymfomem, uzdravil, drží palce i náš nejlepší hokejista Jaromír Jágr (52), který si Gotta velmi váží a patří k jeho velkým fanouškům.

Z šatny svého týmu Florida Panthers poslal Gottovi stručný, ale jasný povzbudivý vzkaz, který zveřejnil prostřednictvím sociální sítě. "Bojuj Karle! Jsme s tebou. Florida Panthers," poslal Mistrovi poselství za celý svůj tým.

Jágr oplatil Gottovi jeho podporu z květnového hokejového mistrovství světa, které se konalo v Praze. Tehdy se Gott nafotil v Jágrově dresu a vysekl našemu nejlepšímu hokejistovi obrovskou poklonu, které si Jágr velmi vážil.

"Jestli je někdo Mistr všech Mistrů, tak jste to Vy, Jaromíre!," chválil Jágra Gott, který teď bojuje se svým největším životním soupeřem. Doufejme, že mu podpora fanoušků i samotného Jágra dodá síly, kterou bude během náročné léčby tak potřebovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám