Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyšlo díky Super.cz najevo, že modelka Lucie Smatanová (38) ukončila tříletý vztah s přítelem právníkem a odstěhovala se od něj, okamžitě ji zahrnula spousta mužů pozváním na rande. "Přiznám se, že všechny zprávy jsem doteď nedokázala přečíst," svěřila nám, když jsme se s ní potkali na křtu knihy její kolegyně ze soutěže Česká Miss Evy Čerešňákové.

Když jsme se jí zeptali na její vztahový život, usmívala se jako měsíček na hnoji, takže nám došlo, že se něco děje. "No, asi se vyvíjí. Jsem spokojená. Ale víc k tomu říkat nechci, nevím, jak to bude dál. Ale jsem opravdu spokojená a vyhovuje mi to tak, jak to je," tahali jsme z ní informace jako z chlupaté deky. Prozradila jen, že k expříteli se rozhodně nevrátila.

Snad bude nový partner tolerantnější k její profesi, protože Lucka se v Česku někdy neobjeví měsíce, protože modelingu se věnuje převážně v zahraničí. Zrovna odjíždí do Rakouska. "Mám toho před sebou hodně a uvědomuju si, že pro vztahy to ideální není. Ale je to moje práce, baví mě to a doufám, že mě to ještě nějakou chvilku bude živit. Chlapi to prostě musí skousnout a snad se jednou takový objeví," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám