Hlavní obsah
Článek

Už jsme si pomalu mysleli, že se miminka nedočká. Bývalá 2. Česká Vicemiss 2006 Barbora Vida Kolářová ale jen trochu déle čekala. A rozhodně to není žádná přelétavá dívka, která by testovala vhodné partnery. "S manželem jsme spolu patnáct let, brali jsme se před čtyřmi roky. Dali jsme si na čas, ale vyšlo to napoprvé," svěřila Super.cz.

"Jsem ve 4. měsíci, krásně nám to vyšlo hned, co jsme se rozhodli," svěřila Bára a dobře si pamatuje, kde k početí došlo. Manželé Vidovi si totiž potrpí na exotické destinace. Brali se na ostrově Mauricius a v létě byli také na neobvyklé dovolené. "Byli jsme na dovolené na Borneu, takže říkáme, že máme Bornejčana," usmívala se nastávající maminka.

Pohlaví miminka ještě nevědí, ale už teď vybírají jména. Česká klasika to prý nebude. "Hledáme spíš zahraniční, ale je brzy na definitivní ortel. K Vánocům bychom se měli dozvědět, jestli to bude kluk, nebo holka a budeme ještě vymýšlet dál," svěřila.

Bára pracuje pro pánské krejčovství. "Otevírali jsme ho před rokem a půl a je to krásná práce, protože dáváme konečně chlapy do gala. Někdy je to náročné, ale velmi příjemné. Doufám, že budu moct pracovat co nejdéle, protože mě to baví a naplňuje. Trochu se bojím, až to přestane, ale to začne zase jiná hezká éra a na to se také těším," zářila Bára na křtu knihy své kamarádky Evy Čerešňákové Miss aneb Sny vs. realita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám