Hlavní obsah
Článek

Patřila mezi nejúspěšnější české modelky, její půvab dostal kdysi na kolena i Bruce Willise (69), se kterým randila, nebo Michala Dvořáka (58), za kterého byla provdaná. Krásná Eva Jasanovská nyní čeká miminko. S přítelem, se kterým chodí více jak rok, se těší na prvního potomka.

Eva je v sedmém měsíci těhotenství. Zatím ale netuší, zda to bude holčička, nebo chlapeček. "Dítě s tím dělá trošku tajnosti, takže to nemám potvrzené na sto procent. Vědět to chci, ale ještě nevím," řekla Super.cz Eva na křtu nové internetové aplikace, který organizovala.

Kvůli práci nemá ještě vybavený dětský pokojíček ani nakoupenou výbavičku. "Mám takové práce, že na to ani nemám čas. Naštěstí. Kdybych to nakoupila a pak se dozvěděla opačné pohlaví, tak by to nebylo ideální. Zatím nejsem vybavená matka," říká.

Jasanovská zároveň prozradila, že s partnerem ani po narození miminka neplánuje svatbu. "Svatbu neřeším, vzhledem k tomu, že jsem rozvedená, tak to pro mě není priorita. Kdybych nebyla jednou vdaná, tak bych si to chtěla zažít, ženská chce být jednou ta princezna. Mně to ale už nepřijde důležité, v plánu to nemám," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám