Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to pro vás hezká podívaná? Barmanka Lucka z Ordinace v růžové zahradě 2 Ivana Jirešová (47) už pár dnů tráví na jižní polokouli v amazonském pralese. Fotí tam kalendář s Jakubem Ludvíkem (spolu s ní i Eliška Bučková) a jak se zdá, půjde o dost odvážné snímky!

Získali jsme fotku tohohle hereckého diblíka, jak se připravuje na záběr, a jak je vidět, moc toho na sobě nemá.

„Fotografování je navíc velmi náročné. Fotí ve vysokých stromech, na liánách, po pás ve vodě plné piraní, fotí v prostředí, kam by nevlezl ani mnohý chlap,“ vzkázal z divočiny dobrodruh Jakub Vágner (42), který ručí za to, že obě dvě hvězdičky se z Expedice Amazonie 2015 vrátí domů v plném zdraví.

„Psychika týmu je zatím dobrá. Všichni mají strach jen ze zvířat, která jsou všude kolem. Všichni zjišťují, že tarantule a škorpióni jsou v táboře opravdu u každého stanu,“ tvrdí Vágner. Ten proto musí se ženami i na záchod, aby jim zajistil bezpečný prostor pro vykonání potřeby.

„Fotilo se hluboko v pralese a všichni ochutnávali i amazonské speciality. Eliška i Ivanka ochutnaly červy, mravence a naučily se pít vodu z liány nebo vyrábět smrtící jed kurare,“ dodal Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám