Hlavní obsah
Článek

Marná snaha, z pohledné dámy se jen tak ošklivka neudělá! Dana Morávková (52) je i ve svém věku pořád neuvěřitelně šmrncovní, což už dokázala mnohokrát. Když se pak z ní někdo snaží udělat pravý opak, i přes veškerou snahu to dopadne komicky. Podívejte se, že i coby „hnusatce“ ve filmu jí to sekne!

Dana hrála už popáté učitelku Vlastu, tentokrát v adventně laděném Vánočním Kameňáku. Protože Vilma Nováková Jany Paulové odjela už ve čtyřce do Austrálie, rozhodla se se vší vervou zaútočit na srdce Pepana Nováka (Václav Vydra) a dostat ho za každou cenu. Když se dozví, že miluje blondýny, nasadí blonďatou paruku, v jiné scéně zase utrápená sedí u televize s natáčkami na hlavě.

A právě tehdy měla podle scénáře působit odpudivě. Jenže, nepovedlo se. „Bez poloslepé Vlastičky, která pořád autem bourá popelnice, by to už nešlo. Dana je výborná herečka, navíc krásná, takže by byl opravdu zázrak, kdyby se ji někomu povedlo udělat ošklivou. To zkrátka nejde,“ tvrdí členové štábu.

Ve snímku, který jde do kin třetího prosince, prý máme čekat kvůli osobě nového rejži F. A. Brabce hodně té vánoční romantiky, ale milovníci „bejkáren“ z předchozích dílů si rozhodně přijdou na své.

Reklama

Další články

Načítám