Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí herečka Jane Seymour (73) má sice léta největší slávy za sebou, ale při pohledu na ni stále strnou úžasem nejen pánové, ale také jejich drahé polovičky, které po ní závistivě pokukují. Hvězda seriálu Doktorka Quinnová totiž vypadá fantasticky i po šedesátce.

Když Jane v Los Angeles zavítala na udílení Britannia Awards, málokoho by napadlo, že svou slavnou roli poprvé ztvárnila už před neuvěřitelnými 22 lety. Okouzlující šedesátnice totiž disponuje stále stejným půvabem a může si dovolit obléknout odvážné šaty, jaké jsou pro většinu žen jejího věku naprosto nepřípustné.

Jane Seymour však v rudém outfitu s výrazným dekoltem zazářila jako mladice. Herečka úspěšně bojuje s přibývajícím věkem, takže by sotva někdo poznal, že je matkou třiatřicetileté Katherine, devětadvacetiletého Seana a devatenáctiletých dvojčat Johna a Kristophera.

Herečka, která se už v roce 1973 objevila v Bondovce Žít a nechat zemřít, je stále ve skvělé formě, ale režiséři bohužel její potenciál nevyužívají. Jane Seymour je sice jako herečka aktivní, ale jde převážně o béčkovou televizní produkci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám