Hlavní obsah
Článek

Vojta Dyk (38) je z nejhoršího venku. Poté co ho v sobotu půl hodiny před vystoupením kapely Nightwork na festivalu v Chomutově odvezla kvůli kolapsu záchranka do nemonice, podstoupil řadu vyšetření.

"Vojta si zhruba hodinu před koncertem začal v šatně stěžovat na bolesti kloubů, měl zimnici a teplotu," řekl agentuře Mediafax manažer skupiny Nightwork Filip Šmíd. Lékař u Dyka zjistil celkové vysílení organismu, dehydrataci a zpěvák byl převezen do chomutovské nemocnice k dalším vyšetřením.

Původní hrozba, že kvůli zdravotnímu stavu Vojty bude kapela rušit všechna plánovaná vystoupení, se naštěstí nepotvrdila.

"Vojta absolvoval během pondělí a úterý řadu celkových vyšetření. Vojta podle nich je bez vážnějších problémů, které by nás donutily zrušit další plánované koncerty," upřesnil manažer Nightwork. Podle něj je Dykův aktuální zdravotní stav v pořádku. "Má nařízený klidový režim, leží, léčí se a sbírá síly na víkendová vystoupení," dodal Šmíd.

O péči má Dyk postaráno. Doma o něj pečuje jeho přítelkyně, herečka Tatiana Vilhelmová (45). Již tento pátek by měl Vojta se skupinou vystoupit na festivalu Hrady 2011 v Hradci nad Moravicí, v sobotu je čeká koncert v Panenském týnci.

Reklama

Další články

Načítám