Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Agáta Prachařová (38) rozhodně nemá problém přijít na akci ve velmi vyzývavém oblečení. Na křtu nových posilovacích strojů na sebe ale nechtěla tak poutat pozornost, tak si vzala cosi decentnějšího. Pánové na schodech si ale stejně přišli na své!

Agáta byla ve fitku kmotrou nekonečného žebříku, schodů a balančního přístroje spolu s pořádně vyhublou Michaelou Ochotskou a Petrem Olympic Jandou. Zatímco rocker se spíš než posilování věnoval občerstvení, obě kmotry si stroje v pražském aquaparku v Čestlicích zkusily. Nutno uznat, že by musely ještě hodně trénovat, aby na nich dosáhly nějakých výsledků.

„Agáta nás pobavila. Když jsme se domlouvali, že přijde, původně se ptala, zda může dorazit i se synem Kryšpínem a s manželem, aby pak následně zjišťovala, jestli může raději přijít bez nich. Pak dumala, zda bude rozumné dorazit na motorce, aby nakonec přijela autem. Je nerozhodná, ale moc fajn,“ řekla nám organizátorka akce.

V poslední době se mimochodem na místě často pohybuje i Richard Genzer. Možná to je důvodem, proč z kdysi sádelnatého vtipálka je dnes takové „vyhublo“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám