Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na všechno, co jste dosud věděla o podprsenkách. Představujeme vám čtyři revoluční podprsenky, které dokazují, že podprsenka není nepřítelem, kterého po celém dni s úlevou odložíte, ale doplňkem, o kterém nebudete celý den vědět. Jediné, co vám její přítomnost připomene, je váš vlastní skvělý pocit.

Jestli máte vlastnit jen čtyři podprsenky, jsou to tyhle!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá z nás má v šuplíku nejednu podprsenku. Ale stejně nosíme dokola tu jednu nebo dvě. Ostatní jsme koupily z nejrůznějších důvodů, ale málokdy najdeme příležitost je obléknout. Nebylo by lepší mít čtyři perfektní podprsenky, které budeme bezmezně milovat? A prověřené více než 1000 spokojených žen? Pojďte se podívat, které to jsou!

Lehký krajkový závoj pro vaše prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou dny, kdy očekáváme, že naše prádlo uvidí ještě někdo další. Většinou sáhneme po krajce s cílem cítit se a vypadat svůdně. A pro takové dny je jako dělaná Triangle bra Angelia. Jedinečný střih košíčků s krajkou volně přecházející až na ramínka opticky zvětšuje ňadra a vytváří krásně modelovaný dekolt. Díky propracovanému střihu a úpletovému podšití přilne k vašemu tělu a zajistí, že se budete cítit i vypadat neodolatelně. Dáte přednost něžné bílé nebo tajemné černé?

Podprsenka, která se přizpůsobí vám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už vás nebaví škrtící obvod, nepadnoucí košíčky a neustálé pocení? Podprsenku MAIA 4D Soft Control si zamilujete hned, jak ji obléknete. Její hladké košíčky jsou vyrobeny z unikátního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se právě podle vašeho těla. Tento termoresponzivní materiál také zajišťuje, že se pod podprsenkou nebudete potit. Padne vám jako ulitá, ať nosíte jakoukoliv velikost, a je tak ideální podprsenkou pro každý den. A jako bonus se skvěle hodí pod přiléhavé oblečení – díky hladkým košíčkům pod ním téměř není vidět! Kterou ze tří barev vyberete?

Minimum materiálu pro maximální efekt: Nechte svůj dekolt zazářit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena má někdy náladu podráždit muže ve svém okolí svůdným a pořádně hlubokým dekoltem. A od toho je tady bardotka Grand. Prsa jakékoliv velikosti podepře zespodu, a tím zdůrazní horní linii ňader. Přirozeně tak vytvoří efekt plných ňader bez nutnosti vycpávek. Prvotřídní krajka, široká ramínka a do detailu promyšlený střih zaručují, že budou vaše ňadra vypadat dokonale a vy si budete moci užívat obdivné pohledy i nepřekonatelné pohodlí. Na výběr máte hned tři barvy!

Pro každý den, pro každou velikost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možná už jste o ní slyšela. Podprsenka, která rozčeřila vody a způsobila revoluční vlnu. Podprsenka SPACER 3D. Je vyrobena z revolučního dvouvrstvého materiálu, který je mimořádně lehký, vzdušný a odvádí tělesnou vlhkost. Přizpůsobí se liniím vašeho těla, dokonale k nim přilne a zajistí, že se budete celý den cítit příjemně, aniž byste věděla, že na sobě nějakou podprsenku vůbec máte. Pod těsným oblečením je téměř neviditelná a díky krajkovému zdobení se hodí i pro zvláštní příležitosti. Jestli máte vlastnit jen jednu podprsenku, je to právě tahle. Kterou ze čtyř barev vyberete?

Další články

Načítám