Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80)rakovinu! Tahle čtyři slova v pondělí otřásla snad každým, kdo nežije v naprosté izolaci a má přístup k médiím. Kromě miliónů obdivovatelů či podporovatelů ale nečekaná zpráva o onemocnění mízních uzlin nejslavnějšího českého zpěváka zasáhla také jeho kolegy. Ti o něj mají obrovský strach, posílají mu však také zprávy plné povzbuzení!

„Mluvit o něčem takovém je neuvěřitelně těžké. Včerejší oznámení pro mě bylo příšerné. Nevím, co bych Karlovi mohla přát víc než zdraví, zdraví a zase zdraví. Fajn lidi kolem sebe už má. A přeji mu, aby zase co nejdřív mohl dělat to, co má tak rád, to znamená zpívání. Určitě to zase bude dobré!“ věří Eva Pilarová.

„Co bych mu asi tak přála? Držím mu samozřejmě palce, aby se uzdravil. To je všechno. A hlavně ať zase brzy zpívá, mně se po něm už stýská,“ myslí na kolegu Petra Janů.

„Přestože diagnóza nevypadá úplně radostně, tak já, celá naše rodina, všichni kamarádi věříme, že to Karel zvládne a vybojuje! Ať léčba trvá, jak chce dlouho, hlavně ať je zas fit! Při jeho písních a v jeho společnosti je vždycky tak příjemně, že se mu ta radost, kterou rozdává, prostě musí vrátit. Posílám jemu i celé jeho rodině energii a sílu, ať je brzy vše zase v pořádku,“ vzkazuje Monika Absolonová.

„Karel Gott má agresivní formu rakoviny. Karle, držím palce. Drž se a vyléči se. Svět bez Tebe by byl smutnější,“ uvedl zase populární slovenský moderátor Vilo Rozboril.

„Kájo, bojuj! Nic nevzdávej! Prosím Tě o to nejen sám za sebe, ale i jménem miliónů lidí, pro které Tvé písně, Tvůj hlas a Ty sám byli, jsou a budou poselstvím lásky a naděje. Jsi neoddělitelnou součástí mého života, člověkem, který mne nesmírně ovlivnil a obdaroval. A ať se stalo cokoli, ten kus cesty, co jsme ušli společně, byl krásný a stál za to. Pamatuj na to, že máme roztočené album a už jsem Ti na ně našel nové pecky! Nemohu se dočkat, až Ti je pustím! Drž se, Karle!“ napsal na svou sociální síť až do jara tajemník Gotta Jan Adam, který ale po třiceti letech služby musel za záhadných okolností z kola ven.

„Milý Karle, jsem s Tebou, drž se, všichni se za Tebe modlíme,“ prohlásila Marika Gombitová.

Související témata:
Ohlasy

Reklama

Další články

Načítám