Hlavní obsah
Článek

Vsadili na špatnou „kobylu“? Když se Prima v létě rozloučila s dosavadní moderátorkou TopStaru Ivou Kubelkovou, začala hledat náhradu, která by zvrátila strmý pád sledovanosti dlouholetého bulvárního magazínu. Ještě za Mahuleny Bočanové pořad sledovalo kolem miliónu lidí, s unylou Ivou to byl ale rázem sešup. Jenže se bohužel ukazuje, že ani eso se jménem Eva Perkausová (30) nebylo žádným triumfem!

Je mladá, příjemná, krásná, ale je jí to houby platné! Diváci si evidentně Evu nezamilovali, její pořad se drží kolem sledovanosti tři sta tisíc, což je pro komerční televizi žalostně málo. Podobný počet diváků mají snad už jen přímé přenosy z parlamentu! Svůj podíl na tom samozřejmě má i to, že spousta fanoušků bulváru přešla ke konkurenčnímu nováckému Prásku, je ale otázka, zda tohle vysvětlení na Primě stačí, nebo zda po konci roku, dokdy má vnadná Eva smlouvu, nebudou zase hledat dál.

Eva, která se ještě bude muset hodně učit, aby začala mluvit přirozeně a nepůsobila tak prkenně, zůstává v klidu.

„Ověřovala jsem si, jestli, když je jednou tři sta tisíc a podruhé čtyři sta tisíc, je to sledovanost dobrá, nebo ne. Za dob, kdy moderovala Mahulena, byla sledovanost vyšší, ale z toho důvodu, že na Primě byly dva kanály a byly to i jiné časy, takže se to možná na tom odrazilo. Jestli někdo řeší sledovanost, myslím, že není nejhorší,“ brání se.

Přesto ale přiznala, že myšlenka vyhazovu ji napadla. „Mám ráda, když mi někdo řekne z očí do očí, jak se opravdu věci mají. Takže jsem jim (na Primě – pozn. red.) naznačila, že v případě, že by zvažovali výměnu moderátorky, ať mi to opravdu sdělí dopředu. Nemám s tím problém, ale nic takového neprobíhá,“ dušuje se Perkausová.

Ta ale může být tak jako tak v klidu. V nejhorším by se vrátila k fotomodelingu, který jí šel parádně. Už jen proto, že na foťák se nemusí mluvit…

Reklama

Další články

Načítám