Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro nadaci Kapka naděje sice Vendula Pizingerová (52) dýchá, ale plíce obětovat nehodlá. Noční běh ZombieNightRun, u něhož šlo z poplatku za startovné za každého účastníka 50 korun na nadační fond, tedy musel absolvovat její mladý manžel Pepa.

"Já to jenom odstartovala. Sice se mi během soužití s Pepou zlepšila fyzická kondice asi o tři sta procent, ale běh není moje silná stránka. Pět kilometrů bych možná uběhla, ale do kopce a po schodech na vrch Vítkov, navíc mezi tisíci lidmi, bych to nedala. Znám svoje možnosti, běhání mi nejde, neumím pracovat s dechem," vysvětlila Super.cz a pochválila Pepu, že skončil na krásném 12. místě.

Vendula vedle Pepy hodně zhubla, zároveň si ale zvýšila svalovou hmotu. Při sportu, který společně dělají, se ani nedivíme. Jmenuje se CrossFit a jeho součástí je kromě tradičního vzpírání a dalších známých typů tréninků třeba převracení pneumatik. "Je to síla, ale cítím se mnohem lépe. Takhle protažené tělo jsem nikdy v životě neměla," dodala Vendula, která nosí o dvě až tři čísla menší konfekční velikost než dřív.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám