Hlavní obsah
Článek

Pokud jde o českou produkci, herce Václava Knopa pamatujeme hlavně ze seriálu Hospoda, který se průběžně opakuje už roky. Takže nebyl problém jej poznat na jednom z večírků, kde se po dlouhé době objevil. Protivného domácího, který ztrpčoval život nájemníkům, máme pořád v živé paměti.

"Byla to role, kterou jsem dostal náhodou a na poslední chvíli. Ale zaplať pánbůh za to, protože režisér Jaroslav Dudek udělal z obyčejného sitkomu dílo. Je to velmi profesionálně odvedená práce, a když se na to dnes podíváte, a vidíte všechny seriály okolo, tak to má nějaký smysl. S kolegy jsme se báli, že to bude blbé, ale on říkal: Nebojte se, jednou budete slavní," vzpomínal Knop.

"Měl pravdu, Hospodu pořád opakují, jen je smutné, že už nám řídnou řady. Odchází jeden za druhým a já, doufám, přijdu na řadu až poslední," dodal. Jinde než v Hospodě jsme herce moc nezaznamenali. "Je to zvláštní, ale já jsem asi slavnější venku než tady. Jsem schopný naučit se text v cizích jazycích, takže dělám hodně pro Němce, Angličany a tak," vysvětlil.

"Občas něco natočím v televizi, chviličku jsem učil na škole a založil jsem si nakladatelství. Jsem v penzi, a mám ji tak velikou, že si můžu dovolit dělat, co chci. Je to nádherné, je mi krásně. Vydávám knížky, dělám si audioknihy, protože to umím. Jsem schopný si to všechno namíchat. Mám mladou ženu, mladého syna. Mám se dobře," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám