Hlavní obsah
Článek

Na pódiu během slavnostního večera volby Miss Hasička sice Marian Vojtko (51) vystupoval s kolegyní z muzikálu Fantom opery Michaelou Gemrotovou (38), ovšem ta je zadaná, a navíc s sebou měla přítele. Takže se single zpěvák začal logicky poohlížet jinde. A protože měli společnou maskérnu s finalistkami soutěže, volba byla jasná.

"Protože jsou tady i hasiči, což jsou podstatně větší chlapi než já, tak se jich trochu bojím a zároveň jim závidím. Ale hasičky mě celkem mile překvapily. Nechal bych se od nich velmi rád uhasit a skoro jsem zauvažoval, že bych tady schválně něco podpálil, abychom spolu mohli něco vymyslet. Opravdu jsou krásné, netušil jsem, že tady takové máme," rozplýval se nad dívčími půvaby Marian, a jak uvidíte v našem videu, nezůstal jen u toho.

Žádný zapalovač s sebou naštěstí neměl. "Ne, ale jsem dost zapálený jimi. A už jsme si i něco domlouvali," smál se. Momentálně je Marian nezadaný, tak proč by si nějakou ostatně nevybral. "Pár blondýnek tady je, ale mě dost vytěžuje Gemrotová. Sice má svého přítele, ale jsme divadelní kolegové a přátelé a svého Fantoma se nepustí. Střeží si mě," uzavřel a nakonec se opravdu nic nestalo. Nikoli však proto, že by Mariana Míša tolik hlídala, ale hned po vystoupení si šel domů vyležet rýmičku, aby zvládl další představení Fantoma opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám