Hlavní obsah
Článek

Oslava patnácti let kapely Fru Fru byla pořádná jízda. Na výročním koncertu se na pódiu objevili i Tomáš Matonoha (53) s Pavlem Liškou (43), na čemž by nebylo nic divného, kdyby oba pánové nepředvedli společný striptýz!

Nestydatě si svlékli oblečení a ukázali elastické obleky s odepínacími penisy. Na scéně si je dokonce i vyměnili. Následně se začali svlékat i z přiléhavých oblečků, což publikum spolehlivě přivedlo do varu.

„Striptýz byl můj nápad, další svlékání bylo spontánní. To byla taková taneční improvizace, uvidíme, jak to bude fungovat dál. S Vencou Bartošem jsme vymysleli celý koncept večera. Takovou bizarní společnost, šovinistický společenský večer a zároveň oslava 15 let Fru Fru“ prozradil po koncertě Tomáš Matonoha, který nadchl i svou hereckou kolegyni Milušku Bittnerovou (37). „Matonoha s Liškou? To jsem vůbec nevěděla, že tam bude tohle číslo. Sama jsem si to natočila na video,“ líčila nadšeně Bittnerová.

Podařená partička navíc Miluši po celý večer nepustila ke slovu. „Upřímně, tohle se mi ještě nikdy nestalo, že bych nemusela mluvit. Spíš naopak - bylo nežádoucí, abych mluvila,“ svěřila se herečka, která beztak nejvíc ocenila žhavý striptýz.

Reklama

Další články

Načítám