Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) kdysi jako sedmnáctiletá začínající modelka pracovala v Asii, kde sklízela úspěchy, a od té doby se sem pravidelně vrací. V čínské Šanghaji reprezentovala před pár dny Českou republiku v rámci nejsledovanějšího čínského pořadu Day Day Up. Oblékla si sexy vínové šaty a místní publikum na ní mohlo oči nechat. Divíte se?

"V Číně jsem byla před lety pečená vařená. Miss World tady milují a velmi si tohoto titulu váží. Ráda se sem vracím od té doby pracovně a Šanghaj naprosto zbožňuju. Naposledy jsem reprezentovala ČR na světové výstavě Expo, která se konala právě zde," řekla Super.cz Kuchařová.

Nyní ji čekalo natáčení pořadu, focení a několik pracovních setkání. "Jsem ráda, že se mohu zdržet i na pár dnů navíc a s přítelem si to tady pořádně mimo pracovní povinnosti i užít," upřesnila modelka.

Po návratu Taťánu čeká focení kampaně pro známou síť beauty salónů a pracovní aktivity v New Yorku.

Kromě Taťány se show v Šanghaji účastní i další hvězdy z České republiky jako módní návrhářka Beata Rajská, modelky Pavlína Němcová, Kateřina Sokolová a Aneta Šustková, houslistka Zina Blahušová, kuchař známý z novácké kuchařské show Marek Raditsch a zpěvačka Monika Bagárová.

Day Day Up patří k nejsledovanějším pořadům pro mladé lidi, který každý pátek sleduje přes 100 miliónů diváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám