Hlavní obsah
Článek

Když v roce 2005 vyšel coby čerstvý držitel deseti miliónů z vily Big Brothera, byl o něj nesmírný zájem, a to i mezi ženami, které vycítily svou šanci dostat se snadno k penězům. Měly ale smůlu. Kdo teď vlastně chodí s bývalým milionářem?

David Šín alias Shrek v té době randil se soutěžící Lenou Záhorovskou. Jejich vztah už je dávno minulostí, Lena má s jiným malou holčičku, David zase už tři roky chodí s půvabnou brunetou Markétou. A zdá se, že se od soutěže vůbec nezměnil!

„Jsme spolu tři roky, klape nám to, máme se rádi,“ prozradil Super.cz David, který se věnuje trénování lidí a dál jeho největší láskou zůstává kulturistika.

Dokonce se v téhle disciplíně pravidelně účastní závodů. Není divu, svaly má obrovské, snad ještě větší než během vysílání soutěže.

Šín, který prý výhru rychle rozfofroval a ocitl se téměř na mizině, se snažil dostal do poslední verze VyVolených, neprošel však síty castingů.

Nedávno se zúčastnil svatby dalšího soutěžícího Milana Peška, kam dorazil právě s Markétou. A soudě dle fotek z veselky, mají se ti dva opravdu tuze rádi!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám