Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Lucii Bílou (58) viděli v obnoveném muzikálu Carmen v Hudebním divadle Karlín, vůbec jsme nechápali, proč řeší nějaké diety, rýžové dny anebo jí celý den jen hroznové víno. Figuru má parádní a v tomhle muzikálu má tolik pohybu, že by klidně mohla povečeřet svoji oblíbenou slaninu s čerstvým chlebem.

"Ale já tyhle věci držím, abych se cítila zdravě, ne abych dobře vypadala. Spíš dám na jiné věci. To představení je krásné a je pravda, že mě baví a že se tam vyřádím. Ale musím se hlídat. Každý člověk by měl. Do třiceti let jste takoví, jací se narodíte, ale pak už jste za to zodpovědní. A já už si zodpovídám za to, jak vypadám, takže se snažím, aby se na mě dalo koukat," malinko si protiřečila Bílá.

Domnívali jsme se, že jde o Lucčino pohybově nejnáročnější představení, protože musela mj. mistrně zvládnout tanec. "Myslím, že překvapivě víc tančím v Addams Family. Ale tady taky řádím, ale hlavně se rvu. Jsem za takovou tvrdou, ale taková nejsem, přísahám," říká.

Její flamenco už by ale pomalu bylo na StarDance. "Tak to bych neměla vůbec čas, mám každý den koncert, a hlavně moje povolání a poslání je dělat lidem radost. A pohyb? Říkají, že mi to jde. Nicméně to není něco, co bych vyhledávala. Musela jsem trochu pokořit svoje ego. Když před sedmi lety Carmen začínala, připravovala jsem se na ni rok. Teď jsem si to jen tak trochu připomněla," objasnila.

Lucie teď chystá své každoroční vánoční turné. "A hlavně chystám velký koncert na příští rok, který se bude jmenovat Fifty, fifty. To bude teprve mazec. Chystám i novou desku, točím ji na Slovensku, a tak si tak poletuju a rozdávám radost. Doufám, že se mi to daří," věří.

K padesátinám ovšem turné mít nebude, jen dva velké koncerty v Bratislavě a v Praze. "Černobílé turné bylo tak náročné, že jsem ho ještě možná dala. Tyhle dva koncerty budou obrovské, nedá se to přesouvat z města do města. Ale těším se na to jako malá holka, přestože vím, co budu slavit," svěřila.

Kvůli tomu, že často pracuje na Slovensku, koupila si tam i byt. "Já už jsem taková hvězda, že musím mít v každé zemi nějakou nemovitost," smála se. "Ne. Jsem na Slovensku hodně, protože tam mám skoro celý tým, stylistku, návrháře, choreografa, režiséra i producenta. A nechtělo se mi být na hotelích. Jsem ráda doma. A tak jsem si řekla, a já jsem holka strašně rychlá, že si koupím byt a za týden jsem ho měla. Tak jsem teď holka napůl ze Slovenska," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám